Паста з морепродуктами в вершковому соусі

12 Авг by admin

Паста з морепродуктами в вершковому соусі

Склад:
спагетті – 300 гр,
морепродуки – 500 гр,
сливки – 250 гр,
чеснок -2-3 зубчика,
помідор – 2 шт,
перец, сіль – за смаком,
базилік (сушений) – за смаком,
оливкова олія

Приготування:

Розморозити морепродукти (можна під холодною проточною водою для прискорення процесу розморожування). Поставити варитися макаронні вироби. Дотримуйте інструкції на упаковці. Змастити сковороду оливковою олією, поставити на середній вогонь і викласти на неї морепродукти. Гасити без кришки до повного випаровування зайвої рідини (від 5 до 10 мнуть), при необхідності періодично помішуючи.
Зняти шкірку з помідорів, подрібнити їх у блендері, натерти на тертці або порізати на дуже дрібні кубики. Викласти помідори на сковороду до морепродуктів, додати сіль, спеції, базилік, подрібнений часник, зменшити вогонь і тушкувати 4-5 хвилин.
Якщо вам не подобається часник в готовій страві, ви можете поступити таким чином: розрізати зубчики на 2-3 частини кожен і обсмажити їх в оливковій олії кілька хвилин на самому початку. Після того, як часник віддасть свій аромат маслу, їх можна видалити і викладати морепродукти в сковороду з цим маслом. Останнім кроком додати до морепродуктів вершки, перемішати, згасити ще пару хвилин. Смачного!

Byadmin

+380976830009

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *