Рулетики з курки та бекону на мангалі
Склад:
куряча грудка – 3-4 шт,
бекон – 1 упаковка,
твердий сир,
часник – 2-3 зубчики,
сіль, перець і приправи – за смаком
бекон – 1 упаковка,
твердий сир,
часник – 2-3 зубчики,
сіль, перець і приправи – за смаком
Приготування:
Куряче філе нарізати уздовж тонкими смужками. Посолити та поперчити м’ясо. В середину кожного філе покласти шматочок сиру. Можна додати зелень і овочі, наприклад, помідори або червоний перець. Загорнути філе в рулетики та обернути кожен рулетик смужкою бекону – так м’ясо буде соковитіше. Викласти рулетики на решітку мангала. Вони готуються дуже швидко – 10-15 хвилин. Смачного!