Салат М’ясний бенкет
Склад:
філе курки або індички – 200 гр,
пекінська капуста -300 гр,
червоний перець – 1 шт,
солодка гірчиця – 1 ч.л,
лимонний сік – 2-3 ст.ложки,
оливкова або соняшникова олія – 3 ст.ложки,
соєвий соус, перець – за смаком
пекінська капуста -300 гр,
червоний перець – 1 шт,
солодка гірчиця – 1 ч.л,
лимонний сік – 2-3 ст.ложки,
оливкова або соняшникова олія – 3 ст.ложки,
соєвий соус, перець – за смаком
Приготовання:
Відварити філе, після чого нарізати його тонкими скибочками, як на бутерброд. Нарубати капусту, перець нарізати півкільцями. Змішати всі інгредієнти. Потім в склянці з’єднати масло, гірчицю, соєвий соус, перець і видавити сік лимона. Добре перемішати і заправити салат. Готовий салат охолодити і подавати до столу. Смачного!