Суп із сушених лисичок з картоплею і вермішеллю

25 Окт by Андрій Литвинюк

Суп із сушених лисичок з картоплею і вермішеллю

Готуємо смачный суп із сушених лисичок з картоплею і вермішеллю
(макаронами або локшиною) за дуже простим рецептом.
Інгредієнти:

  • лисички сушені — 30-40 г
  • картопля велика — 4 шт.
  • морква — 1 шт.
  • цибуля ріпчаста — 1 головка
  • локшина (вермішель) супова — 150 г
  • олія соняшникова рафінована — 2 ст. л.
  • перець чорний мелений — за смаком
  • сіль за смаком.

Приготування:
Лисички викладіть в миску. Залийте теплою водою так, щоб рідина повністю
покривала гриби. Залиште на ніч.
Потім гриби вийміть, добре промийте і наріжте тонкою соломкою.
Воду, в якій ви замочували лисички, процідіть через дрібне ситечко і
вилийте в каструлю. Туди ж додайте стільки води, щоб обсяг рідини складав
2 л. Всипте гриби. Поставте каструлю на вогонь, доведіть вміст до кипіння
і варіть 15 хвилин, не забуваючи збирати піну, що утворюється.
Поки лисички варяться, промийте, почистіть і натріть на крупній тертці
моркву.
Вимийте, почистіть і наріжте брусочками картоплю.
Цибулину звільніть від лушпиння та дрібно наріжте.
У сковороді розігрійте олію, викладіть в неї моркву і цибулю.
Обсмажте овочі до м’якості.
Викладіть обсмажені овочі в каструлю з грибами. Туди ж додайте картоплю.
За смаком приправте меленим перцем і посоліть. Продовжуйте варити суп 20
хвилин.
Потім засипте локшину. Добре перемішайте. Варіть суп ще 5 хвилин.
Суп з сушеними грибами готовий. Дайте йому хвилин 10 настоятися, потім
розлийте в порційні тарілки, оформіть зеленню і подавайте до столу.
Смачного!

Не забудьте підписатись на наші соціальні мережі, щоб не пропустити чогось важливого!

підписатись на Фейсбук Техноцентр Маяк підписатись на Ютуб Техноцентр Маяк підписатись на Телеграм Техноцентр Маяк

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *