Суп “Том ям” з морепродуктами

18 Авг by admin

Суп “Том ям” з морепродуктами

Склад:
  • Бульйон том ям — 250 г
  • Мідії — 30 г
  • Кальмари — 40 г
  • Кінза — 2 г
  • Восьминіг — 20 г
  • Креветка — 16 г
  • Олія чилі — 1 г
  • Гливи — 10 г
  • Лимонник — 10 г
  • Лист лайма — 3 г
Для бульйону:
  • Молоко кокосове — 450 г
  • Бульйон курячий — 200 г
  • Лимонник — 40 г
  • Перець чилі — 3 г
  • Корінь імбиру — 10 г
  • Цибуля шалот — 30 г
  • Соус рибний — 17 г
  • Кінза — 3 г
  • Лист лайма — 2 г
  • Цукровий пісок — 9 м
  • Паста том ям — 12 г
Приготування:
Основа том ям — курячий бульйон, який вариться 8 годин, після чого туди додаються свіже стебло лимонника, лист лайма, стебла свіжої кінзи, чилі, корінь імбиру, цибуля шалот, рибний соус, цукор, паста том ям, і все це вариться ще близько 2-ох годин. Потім додається натуральне кокосове молоко, гливи, і морепродукти: дика креветка, міні восьминоги, мідії та кальмар. Готовий суп можна прикрасити листям кінзи та бризнути олією.
Смачного!

Byadmin

+380976830009

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *