Яблучний пиріг зі скоринкою

12 Авг by admin

Яблучний пиріг зі скоринкою

Склад:
Для основи:
яблука (тверді, краще кислих сортів), очищені від шкірки і серцевини — 1 кг
борошно — 150 г
розпушувач — 1 ч. л.
сіль — щіпка
яйця — 3 шт
цукор коричневий (можна білий) — 120 г
молоко — 100 мл.
лимон — 1 шт.
Для скоринки:
цукор коричневий (білий) — 20 г
вершкове масло — 15 г
Приготування:
Підготувати форму 22-23 см діаметром (вистелити пергаментом або змастити вершковим маслом, обсипати мПолити лимонним соком. Яйця збити з цукром (не сильно), додати молоко. Борошно просіяти з розпушувачем, перетерти з цедрою. Змішати яєчно-молочну суміш з борошняною, вилити тісто на яблука, акуратно змішати, щоб тісто покрило плівкою яблука. Викласти в форму, злегка притиснути рукою. Зверху присипати цукром і викласти шматочки масла. Випікати 40-60 хвилин. Подавати теплим або холодним.
Яблучного чаювання! Смачного!

Byadmin

+380976830009

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *